Planta “Miracol”!

____”Natura nu face nimic în zadar”. Aristotel___

Cu totii cunoastem sau am auzit macar de o parte din beneficiile „miracol” ale plantei Aloe Vera. Iata doar cateva dintre acestea!

Beneficii_aloe vera

Cu prima ocazie, am cumparat din piata nu una, ci trei plante in ghiveci ca sa cresc si eu acasa aceasta binecuvantare a naturii… Aloe Vera_AidaVeti fi probabil la fel de surprinsi… m-a uimit sa descopar ca eficienta curativa  a pulpei proaspat stoarse depinde insa in mod esential de microclimatul in care este crescuta…

Atunci cand alegeti produse pe baza de aloe vera fie pentru o detoxifiere profunda, fie pentru suplimentarea nutritiei tot mai deficitare in elemente esentiale si controlul greutatii sau pentru  ingrijire cosmetica zilnica este util de ales acei producatori care tin seama sa integreze in fluxul tehnologic urmatoarele aspecte:

Buton_aloe_blogPlanta Aloe Vera are efecte speciale daca solul in care este crescuta este bogat in Seleniu – oligoelement dintre cele mai pretioase implicat in lupta care se da la nivel celular impotriva radicalilor liberi, “ucigasii din fiecare moment ai sanatatii noastre”, iar solurile din Europa cu precadere sunt sarace in Seleniu.

Buton_aloe_blogAloe Vera contine peste 200 de compusi activi in frunzele din coroana exterioara doar dupa ce planta atinge o maturitate de minim 2 ani. Gelul cel mai pur se obtine prin separarea pulpei de coaja.

Buton_aloe_blogPlanta Aloe Vera crescuta intr-un sistem organic biologic unde nu se utilizeaza pesticide si ingrasaminte chimice de sinteza reda cele mai pretioase substante biologice in forma organica intr-un gel de o valoare incomparabila.

Buton_aloe_blogPentru ca gelul sa poata pastra calitatile exceptionale trebuie imediat stabilizat dupa recoltare deoarece se oxideaza rapid. Companiile care folosesc antioxidanti din vitamine naturale in procesul de stabilizare sunt printre cele care ofera pe piata produsele de cea mai inalta calitate.

Cat si cum sa consumam produsele pe baza de Aloe Vera? Si cat de mult conteaza cum se cultiva?

Ne explica in detaliu Dl. Prof. Dr. Gheorghe Mercinicopschi, in calitatea sa de Director al Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti in VIDEO:

Forever_video

De ce Dl. Prof. Dr. Gheorghe Mercinicopschi recomanda Forever Living Products? este lesne de inteles ca producatorul Nr 1 in lume de Aloe Vera s-a consacrat tocmai datorita faptului ca scoate maximul de beneficii din “planta miracol” sub toate aspectele care conteaza.

Vrei sa te convingi?Aloe Vera_Forever plant

VIDEODe la Planta la Produs

 

Catalog pret                   Reducere pret

<<  Afla despe “Paharul Zilnic de Sanatate” cu gelul stabilizat de Aloe Vera din 100% pulpa >>

<< Afla recomandarile medicilor in utilizarea Aloe Vera pentru sanatatea Ta >>

Cu bine, Aida Timar – Prieteni pe Facebook :)

#AfacereaTaPremium

Sursa:

http://www.sfatulmedicului.ro/Medicina-naturista/aloe-vera-beneficii-si-intrebuintari_8117http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/sanatate-fizica-si-mentala/aloe-vera-10-beneficii-pentru-sanatatea-ta/http://www.csid.ro/plante-medicinale-fitoterapice-si-gemoterapice/aloe-vera-aloe-barbadensis-11431678/http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~medicina-alternativa/16659/14-beneficii-tamaduitoare-cu-aloe-vera.html

Advertisements

Apreciez parerea ta:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s